Dagen har bara kastat sig fram



Idag har jag varit ute mest hela dagen. Japp, det blev kallt, och när det kom snöblandat regn... då frös jag ordentligt. Hundarna var nog glada över att de inte följde med, utan fick ligga hemma i värmen. 

Det tog en stund efter att jag kom hem, innan frossan gick ur kroppen. Ja, direkt jag kom hem gick jag bara upp och hämtade ut hundarna en kort sväng... oj va jag frös... Jag kokade ett par rejäla koppar te och drack, så att fingrarna skulle tina såpass att jag kunde skriva artikeln. Efter att jag skrivit och skickat iväg artikeln så gick jag ut en längre sväng med hundarna, sen drack jag kaffe innan det var dags att bege sig på Zumban. DÄR fick man minsann upp värmen i alla fall :)

Efter en dusch och lite ätbart så står jag här och filosoferar medans hundarna gnager ben.

Hörrni... jag tänkte på en sak... det här med att faktiskt vara stolt över sig själv.

Att vara stolt över den människa man möter i spegeln, att känna att även om det inte alltid faller i god jord det man säger och gör, så står jag för det. Om andra inte gillar det..... så är inte det direkt mitt bekymmer, för det finns ALLTID många som gillar och en del som ogillar det man gör, precis som jag skrev i ett tidigare inlägg... HUR man än gör, så finns det de som ogillar... så håll inte på med att försöka göra alla till lags, det GÅR inte. NÄ, LEV ... Lev DITT liv  :)

Att se sig i spegeln och känna sig stolt. DET är häftigt. Nä, man behöver inte tycka att man är snygg, man behöver inte tycka att man alltid har rätt... men man kan vara stolt över den man är.   Man kan älska sig själv i både med- och motgångar. Faktiskt.   Jo, man blir irriterad på sig själv ibland... som när man inte hittar det man trodde man lagt på ett visst ställe.... eller när man FORTFARANDE inte lagat den där jackan som legat i laga-lådan en evighet ... eller när man inte sett till att köpa hem sköljmedel fastän man tänkt på det tusen gånger.... HAR DU INGET MINNE? säger man högt till sig själv  .... Men... det är bara att be om förlåtelse så är det ur världen :)

Den här dagen har bara kastat sig fram... rusat hejdlöst mot sitt slut. Nu är det dags att runda av, ta ut hundarna för sista pinket och sen krypa isäng. HOppas ni haft en bra dag idag, och att ni lyckats göra en del bra val :)

Gokväll


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0