Idoler och andra fantasier....

Ok, nu är fredagen redan slut. Det har vädermässigt varit lite grått och småregnigt idag, men humörmässigt har det varit full sol :)  Jag har tränat med hundarna, hämtat lillebror, promenerat, pratat med Pernilla och Hannah, ätit god middag betstående av Kyckling och soltorkade tomater i en sås av creme fr. smaksatt med curry, cayennepeppar och pressad vitlök. Till detta broccolimos. GUUUU va gott :)

Strax en kvällsrunda med hundarna, sen isäng.

Det här med Idoler.... förebilder...     Hos en idol ser man BARA och endast EN positiv sida. Ta idolerna i sång tex. De sjunger bra med nån touch som berör... resten glorifierar man, bara för att man gillar personen. Tänker nu på Jay, från förra året. Många tyckte att hans haschande skulle tystas ner, bara för att han var idol. What?  Som att det var MINDRE korkat, idiotiskt och fel för att HAN gjorde det?  Men så är det nog. Idolerna kan pyssla med lite ditt som datt, och ändå vara idoler. Vanliga dödliga gör En miss med nåt, så är det kört. För all framtid.

När kungen är på tokigheter eller prinsessan är med barn, när bonden som sökte frun, har strulat, eller ensamma mamman från tvn inte är ensam längre.... DÅ blir det rubriker som genljuder i hela sverige, som minst. Är det så att om Kungen varit idol, skulle hans historia varit cool. Om bonden som strulat varit omtycklig skulle man tyckt synd om,  men ensamma mamman... när hon inte är ensam längre... då snackas det nog, vare sig hon är kändis eller tjejen från byn :)

Ibland snackas det om alla och envar, ingen lämnas lixom utanför. Men när människor verkligen Behöver andra människor... då lämnas de i sticket. Är det så? 

Vad är viktigt här i livet? 

En del fastnar i sitt eget mående... och ser inte ens sina barns behov. En del strävar efter det ouppnåeliga och blir aldrig lyckliga just därför. En del förstör för sig själv hela tiden... men ser det inte själv. En del sitter fast i principer och tråkiga attityder, och vägrar se att det finns positiva saker....

Nu harvar jag runt i största allmänhet känner jag ... fniss... och det är bäst att jag stannar traktorn och kopplar loss harven, för snart ska jag isäng.

Hoppas ni haft en bra dag, och att ni fyllt den med nåt värt!

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0