Myskväll :)

Fredag.... slutet på veckan... början på helgen...   FREDAG.. på nåt sätt en magisk dag :)

Den började hur som helst kring halv 8, kaffe i lugn och ro, sen ut med hundarna i ett regnigt höstväder. Men.. är man klädd i regnställ och gummistövlar, och promenerar med världens bästa hundar.... så blir det en underbar promenad ändå :)

Efter promenaden blev det mer kaffe, koll av kattfälla, lite pyssel här hemma... tvättade Pernillas dunjacka... lite smått och gott... sen kom Annica, (ni vet, min kompis som jobbar på posten) hit och åt lunch.... Sen ytterligare en promenad med hundarna. Efter det bar det iväg för att skjutsa Cilla på bussen i Burträsk. Sen kaffe och hundprat hos Cathrine :)  MYCKET trevligt :)  Hem, ut med hundarna.... sen var det fredagkväll här på robertsforsvägen.

Till middag blev det korvgryta som blev kvar från lunchen... gott :)     Fotboll på tv och en kall fegis :) :)
Nu är det Idol... och jag har inte riktigt sett alla... har som tappat intresset... tror att jag ska lägga mig och läsa en bok istället. Hundträning... alltid intressant :)   Var precis ut med hundarna på pinkrunda, så jag tror att de gör kväll nu. Tror att jag gör dem sällskap faktiskt.  Djupa tankar och världsliga funderingar får vänta tills i morrn.....

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0