Susar i säven? - Nä, skriker i örat!!



Nu regnar det. Och blåser. Snudd på stormar faktiskt. När jag kom från core-passet nyss, så släppte jag ut hundarna, och det kan jag säga: Den pinkstunden var kort och intensiv.

Jag har haft en superbra dag idag. Tränat med hundarna, småfipplat.... jojustja, jag har väl inte berättat: Jag blev tillfrågad om att jobba uppe i backen, i köket i vinter :) :) :) Jajjamänsan, det vill jag :) :) KUL !!  Börjar i slutet av december nån gång.

Idag fick jag inte Mellanbygden! Jag som var nyfiken på hur mina artiklar såg ut i veckan. Skit åxå! Ica hade inte fått in några heller... men jag hoppas att den kommer i morgon :)  Såpass ego är jag att jag vill, inte bara läsa mina egna artiklar, utan även klippa ut och spara :)

Nu har jag en sjuhelvetes tinnitus. Jag hoppas att det bara beror på blåsten eller regnet eller det faktum att det är tisdag, eller nåt annat oväsentligt.  Hoppas att jag vaknar i morgon bitti och det bara är den vanliga volymen på den.... och inte det här överdrivna ...  NÄ.. ska fokusera på nåt annat. Tänker man för mycket på det så blir det knappast bättre.

Hmm... kan inte låta bli att fundera  på en sak.   Den här vännen som inte har tid att läsa om andras vardagsbestyr ni vet. Hon tycker "Det är väl ändå ganska självupptaget att tro att folk gillar att läsa om när man sätter på kaffet eller går till frissan?´"   Då kan man undra: VAD ska man skriva för att ALLA ska tycka att det är intressant? Visst kan det finnas en poäng i att alla inte är intresserade av vardagsbestyren, men vem ska lixom bestämma vad som är intressant och värt att skriva? Då kanske man inte ska lägga ut foton på sig själv och sina hundar, för vem mer än en själv, är intresserad? VAD är intressant, och inte självupptaget att skriva om? VAD i min dag ska jag dela med mig av, utan att någon ska tycka att jag bara tar upp tid? Intressant!

I alla fall. Nu börjar det vara dags att krypa isäng. En dusch och sen är jag klar . För säkerhets skull lägger jag fram några åksjuketabletter på sängbordet. Man vet aldrig.

Haft en bra dag?  Hoppas det!

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Gunilla

Tänk....när jag läser din blogg och får ta del av dina bestyr.. stora som små...hundar..träning....perkon...zumban,

dina funderingar... över livet o människorna...då småler jag ofta,underhållande trevligt.

Det känns som att "glutta in i ens annans kök"....

Det är väl det som är meningen med att

skriva personliga bloggar o FB-inlägg, vill man inte läsa eller irriterar man sig på innehållet...behöver man ju inte koppla uppsig, eller hur?

Kram Maria

2011-10-19 @ 17:00:42
Postat av: Maria

Precis Gunilla :) Gillar man inte innehållet, så behöver man inte läsa. Det är som tv-program.... gillar man dem inte, så byter man kanal, man behöver INTE kasta ut Tvn :)

kram

2011-10-19 @ 19:23:10
URL: http://bygdsiljumsmaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0