7 rätt på Lotto.



Den här dagen blev ju inte regnig alls. Fläckvis soligt och riktigt varmt faktiskt.   Har varit en sväng hos Pernilla idag, sen följdes vi ut på promenad i mulleskogen med omnejd. Efter promenaden stack jag på fotouppdrag för Mellanbygden (lät kanske mer avancerat än det var.... Ulf, reportern, ringde och frågade om jag kunde springa över på ICA och ta kort på chefen där... och.. ja, det är ju min gamla arbetsplats, som ligger snett över vägen...)  Efter det stora och viktiga uppdraget blev det att köra lite trappträning, dvs kila ner i tvättstugan några varv.

En eftermiddagspromenad upp till campingen vid slalombacken, sen bar det iväg till hundklubben för vardagslydnadskursen. Jag tror vi måste flytta tiden från 18.30 till kl 18.00 framöver... för innan 20.00 börjar det vara lite för mörkt. 

I morgon är det fredag.... IGEN.  Idag när jag kom fram till hundklubben var jag faktiskt tvungen att tänka: men vänta... visst fan ÄR det väl torsdag idag..... det är väl inte ONSDAG.... men så kom jag ihåg att jag var ju på klubben igår afton och tränade med Kelly, och klubben var öppen då.... och det är ju onsdagar... så JA... det ÄR torsdag idag.   Jo... förresten... igår var ju dragning på lotto åxå... onsdagslotto... 5-veckors.... det verkar vara JÄVLIGT svårt att få mer än 1 rätt.... fniss..... men .... plötsligt händer det väl . Jag menar.... NÅN gång ska man väl få 7 rätt på Lotto??  Visst??

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0