Ärlighet... en utopi?

Ännu en helt underbar dag håller på att vara slut. Hannah och Milo är ju här hela helgen :)  och dagen började med en promenad med alla hundarna, Hannah och Pernilla. Efter promenaden blev det frukost, sen kammade vi till oss och drog iväg till Robertsfors på utflykt. Där gick vi i inredningsbutikerna, blomsteraffärn... sen hann vi inte så mycket mer förrän Pernillas sambo ringde och var på väg till vårdcentralen akut. Han hade fått nåt i ögat... vi mötte upp honom och sen.... ja... sammanfattningsvis så for jag och Hannah och handlade mat för kvällen, sen åkte vi hem. Nils fick ta omvägen via vårdcentralen till Umeå och akuten med sitt öga.

Jag och Hannah grillade ikväll. Gud så gott det var :) Det var nog säsongens sista grillning tror jag.   Sen har vi suttit i soffan och sett tv, haft lite fotmassage och haft allmänt trevligt :)    Nu är det dags för sista pinket för hundarna, sen är det sängen som gäller.  

Hörrni.... det här med att vara ärlig. En del verkar ha svårt med det. Det behöver ju inte ens vara svårt eller komplicerat, men en del lindar in sig nåt så fruktansvärt..... helt i onödan. Varför inte bara: Säga som det är?  Enkelt! 

Hur kommer det sig att många inte vågar vara raka och ärliga? Vad är det som hindrar lixom?  Vad är man rädd för, när man lindar in sanningen, eller inte ens vågar närma sig den? 

Är Ärlighet en Utopi??

Gokväll


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0