Blott en dag, ett ögonblick i sänder....

Fan....   jag hade skrivit ett relativt långt inlägg..... och sen raderar jag genom att trycka uppdatera. Varför i helvete tryckte jag på Uppdatera?   AAAHHHHHHHH

Ok... då börjar vi om..... jo...

Har nyss kommit hem från möte med festkommittén. Nä, nu är det ju inte nyss, eftersom jag varit ute med hundarna , samt skrivit ett hyfsat långt inlägg som jag raderade... och det har ju tagit ett tag. Har för en bra stund sen, kommit hem från möte med festkommittén :)    Cykelfesten går av stapeln på lördag, och vi har väl rätt bra koll på saker och ting. Nu gäller det bara att ingen ringer och är sjuk eller backar ur av någon annan anledning.



Idag var jag upp till slalombacken med hundarna. Ja... det är en gammal bild... för såhär soligt var det INTE. Men... det har inte varit såå dåligt väder idag... småregnade lite en stund på eftermiddagen, men i övrigt uppehåll. Grått och disigt... men uppehåll.

Idag fick jag ett mail där det stod "Bekräftelse av anmälan" Jo, jag sökte ju plats på tävlingslydnadskursen på Skellefteå BK häromdagen. Kursen börjar nästa tisdag. I mailet stod åxå att övrig info kommer med kallelsen.   Hmm... är jag antagen eller?  Vet inte faktiskt. Mailade och frågade, men har inte fått svar. HOppas jag kommer med i alla fall. Vill ju tävla med Kelly, men känner att jag vill ha mer kött på benen :)

I morgon måste jag iväg och köpa ett nytt cykeldäck. Bajken måste vara körklar på lördag :)   Å gud va kul det ska bli :) Cykelfest må ju vara världens bästa fest-idé :)  ja, sparkfest åxå, eftersom det är samma koncept :)

Ska även jobba med hundarna i morrn. Blev inte såå mycket idag.... Molly ska få jobba mer med target, och Paddy.... ja... honom ska jag ta utanför ica och hoppas att det kommer folk :)   Kelly tror jag ska få söka leksak .

Nä.. nu börjar det vara dags att knyta ihop den här dagen.  Hörrni... En dag går så himla snabbt... den är ju knappt ett ögonblick lång.  Visst är det märkligt, när man var liten så var en dag hur lång som helst. Vad är det som gör att en dag NU känns kortare än en dag när man var liten? En vecka var ju en evighet, och ett år... så långt gick ju inte ens tänka!  Varför blir tid lixom ..... snabbare? Tid är ju tid.... hur gammal, eller hur LITE gammal man än är?! eller?

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0