färgsprakande fyrverkeri

Nu har älgjakten börjat. Det är ett tecken på att hösten är här.  Men som vanligt när älgjakten börjar och hösten är här, så är det rätt så varmt ute ändå. 16 grader just nu. 

Luften är mättad med fukt... vilket gör att ryamattan jag tvättade med högtryckstvätten förra helgen, inte har torkat än... och lär väl kanske inte göra det utomhus heller. Det är bara den lilla detaljen att den är HUR tung som helst när den är blöt, så jag orkar inte bära in den i källaren ... annars kunde den ju ligga där och gona sig tills den blir torr...  Nåja. Börje kanske kan hjälpa mig att baxa in den.

Idag ska jag småskriva lite... planera för mer skrivande....  jag ska promenera lite längre med hundarna, men iom att älgjakten startat, så får det bli koppel-promenader för samtliga.  I övrigt har jag inte planerat något, utan ser vad dagen erbjuder i form av överraskningar :)

För min del får det gärna bli lite kallare nu. För mig är höst hög, klar luft....  en årstid när det är härligt att vara ute i skogen och plocka svamp, utan att bli svettig och tycka att det är för varmt.  För mig är höst när färgerna förändras, från grått till ett  färgsprakande fyrverkeri i naturen.

Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0