Hej Gullefjun, hur är läget?



Kommit hem från ett bra core-pass, varit ute med hundarna, nu ska man försöka varva ner och gå isäng.

Den här dagen blev inte bara blåsig som attan, den blev BRA som attan åxå :)    Tränade Kelly och Molly bara med leksak som belöning och det funkade superbra. Ja, att det skulle funka på Molly det visste jag redan förut,  men att det skulle funka såpass bra på Kelly, gladde mig, eftersom jag inte fått ner henne i vikt . Hon la på sig ett kilo efter ormbettet.... och ett kilo på den lilla kroppen är rätt mycket.

Det verkar som att tävlingslydnadskursen blir inställd pga för få anmälda :(   Det var trist... men hoppas att det drar igång en kurs i vår istället då :)

Innan middag gick jag upp med hundarna till slalombacken. Molly och Kelly har jag sällan koppel på nuförtiden, men Paddy fick ha koppel efter vägen. Väl uppe i backen fick han givetvis springa, och han körde störtlopps-varianten. Full fart både uppför och nerför :)  Jag säger det nog varannan dag åtminstone, men gud va den hunden älskar att springa. Särskilt när Kelly och Molly är med.

Idag ringde jag Hannah för att snick-snacka lite... men hon hade knappt tid med sin ömma moder. Hon är i Umeå några dagar för att söka jobb. Jag hann inte ens höra hur det är med lille Gullefjun. Man vill ju veta hur läget är med det lilla livet.

Hoppas ni haft en bra dag och att ni fyllt den med nåt värt. Att ni valt Glädje.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0