Nädethärblirentidigkvällamen.

Nu har det verkligen varit fullt upp ett tag. Idag har jag varit i backen och fotat och skrivit för tidningen... sen har jag varit iväg och påbörjat en flyttstädning..  varit ute med hundarna x antal gånger... och nu är jag verkligen trött. Har precis kommit in med hundarna, och jag tror banne mig att vi lägger oss nu. Ja, så får det bli.

Funderar kring kommentarerna jag får på mina inlägg....  Vad är det som gör att Vissa tycker att jag är grym när jag ignorerar de som gjort mig fel? Eller... är det nåt annat det bottnar i?  Jag menar... oftast så är det ju mer än En sak som gör att man tycker som man tycker... inte bara Ett uttalande eller En åsikt.  Jag säger inte att den här någon har fel, jag bara undrar hur Den människan tänker.... eftersom jag inte får svar när jag frågar, så får jag inte veta hur tankegångarna går heller. Jag lär mig gärna nya saker, både om människor och om ting..... men då måste jag ju få svar på mina frågor åxå.

I morgon ska jag iväg på ett skrivuppdrag för tidningen. Åker mitt på dagen och blir borta några timmar. Sen blir det promenad och lek med hundarna, passar bra med vilodag för dem i morgon :)     sen blir det Zumba.  

NU blir det sängen här.... Hoppas ni haft en bra dag

Gokväll.

Kommentarer
Postat av: SAM

Jag tror verkligen inte att reTINA menar, att det är DU som är grym....det är ditt sätt att behandla människan...med hämnd och indignation, det är det som är grymt....tyvärr håller jag med henne..sorry Maria!!!

2011-09-11 @ 19:10:55
Postat av: Maria

Mitt sätt att behandla människan... med hämnd och indignation??? men vänta nu. VET du/ni vilka människor jag ignorerar, och av vilken anledning?? VET du vad dessa människor har gjort/sagt, som fått mig att ignorera och valt att tiga ihjäl dem?? Du... vem du nu är... håller med reTTINA... att jag är Grym... men du har ingen aning om vilka jag ignorerar och varför. Är det vettigt tycker du?



Jag skulle uppskatta ärligheten i att svara med för och efternamn så att jag vet vem jag pratar med, när det kommenteras såhär.

2011-09-11 @ 20:07:32
URL: http://bygdsiljumsmaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0