Nu är dagen slut



Det här blev en händelserik dag kan man säga. Det började med att jag ringde urgulliga veterinären Sara... hon måste vara världens bästa och trevligaste veterinär btw ...   nåja, hon var bekymrad över Mollys levervärden. Hon skrev en remiss till Luleå djursjukhus för ultraljud och biopsi.   Jag hann ju bli både kallsvettig och illamående innan jag begrep att jag fick tid den 19:de... vilket ju innebär att proverna inte var så alarmerande att det är akut. Skönt!  Molly är pigg och glad som vanligt, har världens i särklass bästa aptit, det enda jag märkt på henne är ju denna klåda och röda hud, som jag trott varit foderallergi. Nåja... ska bli skönt att få det utrett...

I övrigt.... tre träningspass med Kelly här ute... ett kort pass med Molly.... Paddy hade jag tänkt cykla en sväng med, men hade ingen luft i framdäcket på cykeln när jag kom ut. Upp med Paddy i lägenheten igen, dra ner cykeln till Börjes garage.... han har skaffat en kompressor och sagt att jag får låna den när jag behöver ha nåt pumpat.... nu passade det inte med nåt munstycke.... så det gick inte. Hittade en cykelpump, men den passade inte heller. Nåja... upp till lägenheten och hämta Paddy igen, som hunnit lägga sig och slumra ... sen gick jag med honom bort till avlägget och lekte med honom. Alltså... det han älskar mest av allt tror jag... det är att springa.... och det gjorde han. Runt runt.... efter pinnar.... fram och tillbaka.... jag jagade honom, och sen fick han jaga mig... vilket han nog inte såg som någon utmaning direkt..... det var både jobbigt och kul... Jobbigt för att jag sprang som en dåre, och kul för att jag såg att HAN hade kul :)   Sen fick han söka torkade leverbitar som jag kastade så långt jag kunde .... ok... vi snackar inga superavstånd, för en torkad leverbit i storlek som en halv lillfingernagel, väger inte så mycket.... så den åker inte så långt... men ändå.

På eftermiddagen gick vi en längre runda allihop..... då hade solen kommit fram och det var riktigt härligt.

Nu ikväll var det säsongens första core-pass... Brukar jag verkligen svettas så kopiöst? 

Strax en sista pinkrunda med hundarna, sen är det sängen som gäller. I morrn ska jag på mitt första uppdrag som skribent i Mellanbygden :) :)    HUR kul är inte det??!!   Det är en internvju  :)  Tänkte göra ett personporträtt :)  Har två andra uppdrag inbokade, och det är så spännande så man nästan går av :) :)

Nä... nu ska jag ut med hundarna... HOppas ni haft en bra dag, som ni lyckats fylla med nåt värt.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0