Respekt



Lisbet.... som gjort denna film.... är en kvinna som jag beundrar och har största respekt för.  Redan när jag var liten och gick i småskolan, var jag imponerad av henne. Jag fick ofta sitta bredvid henne i skolbussen, och jag tror inte att hon än idag vet hur mycket det betydde för mig. Jag var mobbad i skolan pga övervikt... men Lisbeth... hon var alltid glad och snäll mot mig. Jag fick sitta bredvid henne :)

Både jag och hon tävlade när vi gick i skolan.... hon gick några årskurser över mig, men jag minns några skol-dm när vi åkte tillsammans och tävlade. Jag var så impad av henne för hon hade skolrekordet i slungboll :)   möjligen även i kula... tills jag tog över det :) 

Lisbet var tillsammans med sin Sven i 25 år...   De hann precis gifta sig.... innan hon blev änka.  Det är så hjärtskärande.. det är så tragiskt.... men samtidigt så ljust. Missförstå mig rätt... men Kärlek... är alltid ljust.  

Lisbet är den coolaste jag vet. Hon är tjejen med klös...  hon är intresserad av kost, träning, livsstil... precis som jag. Vi har mycket gemensamt.  Hon är en av de som borde få ett pris, bara för att de är så bra förebilder.  

Vi har inte haft kontakt på många många år, tills vi hittade varandra på facebook. Många säger att facebook är patetiskt och way too much.... JAG säger att facebook är fantastiskt på många sätt. Att få återknyta kontakten med Lisbet, är för mig ett sätt att "knyta samman säcken" Hon är faktiskt en länk till min barndom, som är positiv.  En av de få faktiskt, och det är för mig en ära att sprida hennes film vidare.  Eftersom min barndom och uppväxt inte till största del är positiv, så känns det ÄN mer .... vad ska jag säga.... ödesbestämt... att just jag och hon hittade varandra på fb. ...   och att Hennes resa gör att det känns ÄN MER ..... Ödet.  En tjej jag alltid sett upp till och respekterat, tidigare pga hennes sätt att behandla mig,  hennes idrottsprestationer.... men nu på senare tid, hennes sätt att skriva.... och hennes sätt att.... Vara.   Jag önskar att jag åxå har hennes sätt. Inte för att jag vill efterapa... men vad jag menar är att jag hoppas att även Jag kan betyda såpass mycket för någon.

I filmen (ja även på lisbets inlägg på fb)ser man flera gånger: hanäbäst .... man blir helt tårögd när man tänker att det kan betyda både: Hanäbäst.... och Han ä bäst.  Vilket som är underbart.

Sån kärlek har jag nog aldrig känt till någon mer än mina barn än så länge.... men när man ser "bonde söker fru" så ser man ju att även kvinnor på 50 + kan känna så... fniss.... så det är väl inte kört... även om det känns lite avlägset. Jag har ju hundarna och tjejerna.... :) 

Nä...  nu ska jag ta ut hundarna på en kvällspromenad..  det har ju regnat en del idag... har ju hunnit upp till slalombacken en sväng idag, men återfärden gick i regn... Nu verkar det vara uppehåll, så jag passar på att ta en vända med dem.   Hoppas ni haft en bra dag och att ni fyllt den med nåt värt.

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Stefan

Håller med Dig i allt.Jag lärde känna Lisbet på FB och insåg snabbt vilken fantastisk kvinna hon är.Att ha en förmåga att trösta andra när man själv sörjer är stort.

2011-09-15 @ 06:29:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0