Torsdagkväll.... redan!

Snart slut på veckan..... och jag tyckte att den började nyss :)

Jag och Kelly har påbörjat några nya moves, ska fortsätta träna i morgon. Molly har idag varit till veterinären pga klådan .... det har tagits prover, ska ringa dit på tisdag och höra vad som sägs. Tills dess ska jag bada henne varje dag med Etiderm schampo, och BARA ge ett foder som jag köpte nu idag... Inga tuggben, inga torkade leverbitar, INGET mer än fodret. Hoppas att det vänder snabbt nu.... Hon är alldeles röd i huden.

Det har varit superhärligt väder även idag. Mornarna är lite dystra... men sen spricker det upp frampå förmiddagen, och blir alldeles makalöst vackert :)

Nu ikväll startade jag en vardagslydnadskurs. Jätteroligt ska det bli att följa hundar med ägare, och se deras framsteg :)

Hannah är här och ska stanna hela helgen. HOn jobbar på ok i Btk lördag-söndag, så Milo ska vara här. HOn sitter nu och ser en film, men  själv tyckte jag filmen var så dålig, så jag går hellre och lägger mig. "Big mamas" tror jag filmen hette... och jag är alldeles för kräsen på underhållning.... fniss....

Nä.. nu knyter jag mig.
Gokväll


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0