Yiiiihaaaaa springa är kul :)



Den här dagen har formligen SPRUNGIT förbi i en rasande fart :)   JAg har jobbat med hundarna och tagit två långa promenader....  de ligger och trynar nu. Ska snart göra detsamma.  I morgon ska jag iväg till backen och skriva om down-hill-cyklingen ... hoppas på hyfsat väder, så att det kommer lite folk. Jag har i afton även fått ett annat skrivuppdrag som jag ska iväg och göra på söndag :)    Om hälften av det man skriver blir publicerat, så är jag nöjd :) :) :)  

I morgon ska jag även göra lite andra saker... som inte är så beroende av vädret...

Få se... har jag någonsin berättat för er att jag har världens finaste och bästaste hundar?!  NÄr man läser på forum (jag vet... man SKA inte vara på hundforum... man blir bara på dåligt humör... fniss)  så finns det ingen hejd på bekymren... och vet ni... idag kom en ny bok som jag beställt... japp, kring hundträning... jag har nog ett hundratal vid det här laget... läser allt jag kommer över kring hundar och träning.  Jo... i boken som kom idag (har bara hunnit bläddra lite snabbt) så står bla att om man gör fel när hunden är valp, så är det mer eller mindre kört??  En hund lär sig när den är ung, och sen sitter det beteendet. . MEn vad i hela friden... så korkat. 

Mina hundar är fd. gatuhundar. Min Kelly är nyss fyllda 5 (enligt passet.... det är gissad ålder... hon kan vara 7 lika gärna)  Hon är lydigheten själv.... hon är Extremt lyhörd och lättlärd....   Mina andra hundar är åxå lättlärda och lätta att ha göra med, att ha lös..... kommer på inkallning.... mm mm mm.  Tänk att vissa TROR att hundar BARA lär sig när de är valpar....  och sen är det kört.  Nåja... Idioti finns inom alla områden.

Nä... nu är jag trött.... ska ta ut hundarna på en sista sväng, sen blir det sängen. Hoppas ni haft en bra dag.

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Vicke

Hej Maria...tycker jättemycke om dej, saknar dej så... det där mwd lydnad o sånt... vet jaag ingenting om...tyvärr... men jag är älskad ändå ...tur för mej...!

Se "Denver on Good Morning America" på You Tube, så känner man sig... när man gjort något dumt!

2011-09-09 @ 22:14:28
Postat av: Maria

Hej Vicke :) Du är välkommen på kurs på hundklubben :)

2011-09-10 @ 08:35:29
URL: http://bygdsiljumsmaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0