Gomorron kamrater!

OJ. Den här förkylningen suger verkligen musten ur kroppen. Jag har fått tips om Sinova Forte, och snälla Hanna Vidmark ska svänga förbi apoteket i Burträsk och köpa åt mig idag.

Igår blev det ju inte någon direkt fysisk aktivitet för hundarna. Ja, inte för mig heller för den delen ....  Jag tränade lite inne med dem igår afton, och de var verkligen på hugget. De är absolut världens bästaste hundar! Inte en tillstymmelse till rastlöshet, fastän de legat som fastnaglade i soffan i flera dagar nu. Fast, det kanske för att de korta stunder vi varit ute, har de ju fått rejsa lösa medans jag stått vid sidan och tittat på, kastat godisbitar så långt jag förmått, som de fått leta osv.

I kväll är det core, och det är bara att pallra sig dit. Egentligen skulle det vara avslutningskväll ikväll, men eftersom jag ställde in förra gången, så blir det nästa tisdag åxå. För att nu inte skjuta det här framåt alltför mycket, så kör jag ikväll oavsett. På coren brukar jag ju genomföra alla övningar själv åxå, men ikväll får jag nog bara med hela min röstresurs, guida dem genom programmet helt utan egen fysisk aktivitet.

Ska dricka upp kaffet, ta ut hundarna, sen ställa mig i duschen. En dusch brukar ju kunna utföra smärre underverk när man mår såhär. Att jag såg mig i spegeln när jag var på toa i morse, gjorde ju inte att jag mådde bättre. Så, en dusch och kamma till håret lite ... så bör det kännas lite bättre. Chansar på det.

Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0