Njuter..... Lättad



Dagen började, som ni vet, med tandvärk. Japp, jag erkänner att jag klagade och kände mig som ett barn. fniss... men det gjorde jävulskt ont!

Kl 13 fick jag tid för att dra ut den onda tanden. Jag måste erkänna att jag var nervös. Jag sprang på toa minst 30 gånger på en kvart innan jag skulle åka. Såhär i efterhand blir jag lite fnissig..... för vet ni, det var INGET att gruva sig för. Hon som la bedövningen visste vad hon gjorde, jag KÄNDE inte ens när hon stack med sprutan!  Kände knappt nåt när tanden drogs ut heller. Eller, en bråkdel av en sekund gjorde det en gnutta ont, men det hade redan gått över när jag ylade till.

Jag fick tips, innan jag lämnade stället, att ta en Ipren och en Alvedon, när bedövningen släppte, för att slippa få ont. Japp, åkte och köpte alvedon.... Ipren hade jag hemma. Åkte hem, gick ut med hundarna, gick på affärn, städade bort påsken.... väntade på att bedövningen skulle släppa ... men vet ni.... klockan är nu 22.12 och jag har inte ett endaste DUGG ont. Bedövningen må ju ha släppt för väldigt många timmar sedan.... men det blev aldrig ont. Fattar ni? Det BLEV ALDRIG ONT  :) :) :)   Jag fattar inget, men är supernöjd :)

Nu ska jag ta ut hundarna, sen krypa isäng. I morgon bitti har jag spinning, sen är det helg :)

Hoppas ni haft en bra dag allihop!
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0