Dagen igår var en härlig dag

Igår var det måndag. Den började precis som vanligt, med morgonpink, kaffe och promenad. Det var soligt och varmt och jag var ledig. Mitt på dagen hämtade jag Pernilla i Burträsk, eftersom hon lämnat in bilen där på verkstan. När vi kom hit så gick vi över på Westmans och åt en superbt god lunch, sen gick vi en rask promenad runt byn. Det är nog första gången jag går runt byn utan att ha en endaste hund  med :)  Men vi skulle stanna till hos Margona, därför fick hundarna stanna hemma.
 
Väl hemkomna så gick vi på Westmans och köpte glass och satt där på verandan och smaskade. Hips vips var det dags att skjutsa Pernilla till verkstan för att hämta ut hennes bil. Jag åkte hem, tog ut hundarna på en vända och när jag kom hem fick jag besök av Lukas mamma Lena och hennes kompis Titti. De stod med husbilen på campingen :)   När de gått satte jag mig framför tvn en sväng, men hann inte så mycket mer än slå på tvn så fick jag ett sms av Lena att jag var välkommen på campingen för en grillad korv och ett glas rött. Jag kilade ner dit och vi hade en supermysig kväll. Solen sken, ingen mygg, god korv, gott vin .... Vi pratade om både ditten och datten, hur kul som helst.
 
 
Idag är det lite grått, eller rättare sagt, helgrått. Det småregnade lite när jag var ute på morgonrundan. Jag ska tvätta och småfippla lite idag, och ikväll är det rallylydnadskurs. Hoppas det inte regnar då.
 
Oj vad Molly kliar sig. Ska beställa tid hos veterinären i Luleå .
 
 
Nä, nu är det dags att gå ner i tvättstugan. Ha en bra dag, och fyll den med nåt värt!
 
Gomorron

Kommentarer
Postat av: Tina och Polly

varför tror du Molly kliar sig? hur och var kliar hon sig? Aloe vera gel (ju renare desto bättre) lindrar kliandet, hjälper mycket bra mammas hund och Polly, har lite info om det på bloggen under kategorin "naturliga huskurer".

Svar: Molly har konstaterad husdammsallergi. Hon har gått på medicinering ca ett år - fick tillverkat vaccin som jag gett henne via sprutor för hyposesibilisering, men det hjälper inte. Jag har även provat Aloe Vera schampo och gel, men det blev ännu värre.
Maria Tafvelin

2012-08-07 @ 23:51:06
URL: http://cutiepiepolly.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0