Från det ena till det andra, i en rasande takt!

Kelly, älskade Kelly. Har du skabb eller är det något annat?
Skrapprover är tagna, nu inväntar vi resultat. Det känns som att det räcker nu med div. olika sjukdomar och olyckor för din del älskade Kelly !
 
Ikväll efter jobbet har jag haft anledning att fundera över många saker. Jag har fått frågan: Känner sig Maria Tafvelin nöjd med dagen, även om hon inte presterat?
 
Svaret är: Ja. Det har nog både med självkänsla och .... ska jag kalla det livserfarenhet? Jag vet inte vad jag ska döpa det till ... men tänker såhär:
 
När man är 15 år, så Tror man att man vet allt. Man är lixom vuxen, och de GAMLA (de som är över 25) vet ingenting. När man är kring 20 så upptäcker man hur lite man visste när man var 15. När man blir kring 25 så TAR inte livet slut, som man trodde när man var 15, utan man har börjat förstå att det här med att vara vuxen inte BARA är positivt. När man når 40 börjar man tycka att det är rätt trevligt att vara vuxen , man känner att man vågar stå på sig .... och när man passerat 45 börjar livet :) :) :)   
 
Ok, lite grovt sådär ... men inte helt taget ur det blå. Tänk vad många ungdomar som mår dåligt .... man skulle så gärna vilja att de förstod att de saker de mår dåligt över NU,kommer att stärka dem. Jag vet, de förstår inte det nu ... det gjorde inte jag heller i den åldern .... det gjorde INGEN i den åldern ... trist att man ska förstå så långt i efterhand !!!
 
Åldersnoja är en annan vinkling av ett problem förorsakat av ålder .... men på ett annat sätt. 30-årskris, 40-årskris, 50-årskris .. det hör jag ofta talas om .. fast, 60- 70- och 80-årskris har jag faktiskt aldrig hört någon prata om ... kan det vara så att ju äldre man blir, desto BÄTTRE blir det :) :) :)
 
Hörrni, det här med att må dåligt ... att inte veta sin position, sitt värde ... att inte veta ens vad som gör att man växer och mår bra, att inte lita på sig själv, att inte TRO på sig själv ... att tvivla, att känna sig förvirrad, vilse, att känna sig som ett frågetecken inför sitt eget liv ... Det tror jag de flesta går igenom. VEM är jag . VAD vill jag. Vad är BRA för mig, vad VÄXER jag av, VAD SKA JAG GÖRA FÖR ATT MÅ BRA ????  De frågorna ställer sig nog de flesta.
 
HUR lär man sig vad man mår bra av?  HUR blir man lycklig? BLIR man ens lycklig någon gång? HUR blir man lycklig tillsammans med någon? KAN man bli lycklig UTAN  att vara tillsammans med någon? VAD är LYCKA??
 
Tuffa frågor va?? :) :)
 
Jag vet bara svaret för min egen del, inte för DIN del.   och JA , jag är lycklig :) :) :)
 
Hur jag kommit dit??  Oj oj .... Hårt arbete, Svårt arbete, Tur, flax, Världens bästa barn, världens bästa hundar, världens bästa jobb, världens bästa chefer, hårt arbete, ödmjukhet,  ... samt glädje. Glädje över Livet och allt vad det har att erbjuda. Tacksamhet, en portion jävlar anamma och envishet. Japp, Dessa saker har tagit mig hit. :)
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Marie

Usch då, stackars Kelly, hoppas allt löser sig, ja detta med ålder, funderade mycket på det förut, när jag fyllde 25 så tänkte jag, att jag har 5 år kvar tills jag är 30, så då får jag vara som jag är i 5 år till, när jag fyllde 30 år, så trodde jag att jag skulle få åldersnoja, men det fick jag inte ,men kände att hur ska jag vara och agera nu....men jag ska vara mig själv, man blir mognare och visare med åren....och när jag fyllde 32 år, kände jag att nu är livet slut, men det varade i en kort stund, då jag tänkte på min fina familj och att jag har ju gjort saker i mitt liv och som jag är nöjd med, vill inte vara 15 år igen....Så jag är nöjd med mig själv, för första gången på väldigt länge och det tror jag är viktigaste för att kunna vara lycklig i livet...ha en fin lördag....Kramar

2012-09-01 @ 10:25:29
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0