Olika sidor av mig själv?

Söndag. Vaknade en stund före väckaren .... strax efter kl 7 alltså. Kråkorna skrek, det var varmt .... men annars en gemytlig sensommarmorgon.  :)
 
Började dagen med en kort sväng med hundarna .... sen hem ... morgonkaffe ........ what´s new lixom ... but HEY ... sen tog jag Sally på egen skogsrunda :)  Lite skogsagility så sant som det är sagt :)  Och det fixade hon hur enkelt som helst. Sen hem, hade tänkt ta Paddy på en cykeltur, men det var för varmt, så vi gick en vanlig promenad där han fick springa lös som en idiot, samt leta godis.. Efter en halvtimme gick vi hem och Kelly och Molly fick hänga med på en runda. De får ju gå lösa hela tiden, men jag kastade godis så långt jag bara orkade ... så de fick jobba de åxå.
 
Jo ... jag har tänkt på en sak .... mina hundar speglar mina olika sidor : Kelly ... den lojala ... trofasta ...den man kan lita på till 110 procent.  Paddy ... kelgrisen och filosofen.... som älskar att kramas ... kan sitta länge och njuta av att bli klappad och som lika länge kan sitta och titta ut över vattnet och filosofera  ... Molly.... RIVJÄRNET ... en kaxig terrier som inte backar .... och Sally ... en lugn personlighet ... med massor av integritet ... fylld av stolthet ...
 
Efter detta blev det dags för jobb på bästaste och roligaste JOBBET :)  SÅÅÅ himla bra jag trivs där!!
 
Efter jobbet, en kort runda med hundarna , sen hem i soffan för slapp.
 
Det finns saker kring vänskap, tolerans, lojalitet, förståelse ... förlåtelse ... jag egentligen vill skriva om ikväll, men det är lixom för nära ... jag måste få lite distans till det först innan jag kan skriva om det på ett vettigt sätt. Ibland blir man lixom .... tagen i farstun .... helt oförberett slagen av benen ..... och det kan göra ont. Kanhända jag inte ens belyser det i morgon ... utan bara låter det bero. .... mest troligt blir det så. Just nu gör det lite ont ... men så kan det vara.
 
Jag ska ta ut hundarna, sen krypa isäng. Hoppas ni haft en bra dag, att ni fyllt den med nåt värt, och att ni lärt er nåt nytt :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0