Vad är egentligen Kärlek??

Idag onsdag, vaknade jag en bra stund före väckaren. Varför jag överhuvudtaget ställt larmet på klockan, var för att jag skulle in till stan idag och umgås med älskade Hannah :)  Vi hade bestämt oss för att gå på stan och sådär ni vet. Hon bor i en lägenhet mitt i stan, så det faller sig naturligt att lixom .... shoppa :)
 
Efter en promenad upp till slalombacken där även Paddy och Sally fick rejsa hej vilt, så kammade jag till mig och åkte iväg till Stada. Väl framme drog vi ut på Coop för att Hannah skulle lämna tillbaka en sak hon köpt, som inte höll måttet. Efter detta gick vi alltså på stan. In på Hm en kort runda ... sen .... på clas olsson .... sen ICA för att köpa mat. Vi gick upp till henne för att äta det vi inhandlat :) Mums :)    Efter lunchen åkte vi upp på solbacken där Hannah shoppade en dammsugare :) :) :)   DET var dagens shopping :)
 
När jag kom hem gick jag ut med hundarna :)  Sen blev det soffläge med hundarna.
 
Jo, jag har förresten funderat på det där med kärlek. Vad ÄR det egentligen?? HUR visar sig Kärlek??  Är det att kunna kompromissa och ändå känna att man fått en del av sin vilja igenom?  Är det att kunna odla sina egna intressen jämsides med någon annan? Är det att planera sin framtid och ha egna mål, samtidigt som partnern har helt andra mål? Kan det vara kärlek om man knappt har något gemensamt men man VILL vara tillsammans ... av andra anledningar än gemensamma mål?  
 
Kärlek är svårt .... eller är det egentligen rätt så lätt??   Behöver kanske inte vara så komplicerat .... bara man pratar?  Känner man sig begränsad av kärlek?
 
Vad vet jag, jag bor med mina 4 hundar och är lycklig. Men .... ett MEN kryper alltid in ibland. Visst skulle jag vilja åka iväg med tjejerna ibland utan att begränsas av hundarna. 4 stycken är inte så lätt att få hundvakt till sådär i en handvändning tyvärr.  Oftast är kärleken till hundarna ofantligt stor, men ibland begränsar den. Eller, det är väl inte kärleken som begränsar, utan hundhavandet överhuvudtaget. Det GÅR inte bara ta in på hotell ett par nätter med mina älskade döttrar bara sådär .... Det GÅR inte sticka iväg på ett spontant IKEA-besök ....
 
Nåja. Nu är jag där jag är, och med de fördelar och begränsningar som finns. Just ikväll är jag trött och ska nu krypa isäng. Tack Hannah för en underbar dag :) :) och Tack till dig och Pernilla för att ni finns.
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: P

Ja är så otroligt glad att du har hundarna! DU är den bästa för dom, å DOM är de bästa för dig! (efter ja å H förstås)😊Å ja är bara så glad att du idag faktiskt klarar av att köra bil hela vägen till stan å umgås utan panikattaker å sovpauser i Långviken! Som han sa, din läkare: "alla har vi nåt fel, nån har de ena å du har detta"😜så åt hvette med ikearesa å dyl. de kunde ha varit mkt mkt värre ☺å den dan vi ska utomlands får väl kräken (ursäkta) hänga med!! 😄
Pussda Mammi ❤

2012-08-08 @ 22:53:54
Postat av: Anonym

Och jag är så glad att ni finns alla 3, även om vi sällan ses så finns ni min värld och berikar den. Å vad gäller kärlek Maria, så tar den sig så otroligt många uttryck, och du äger och har mött dem alla. Du äger <3

2012-08-08 @ 23:32:17
Postat av: Marie

Hej!
Ja, visst är det så att man kan känna sig begränsad av hundarna ibland och inte göra allt man vill, men själv skulle jag heller aldrig ge bort dem för att de hindrar mig att göra vissa saker, de ger oss så otroligt mycket och de är en del av vårat liv och familj.
Och det är sant att det inte finns så många som kan vara hundvakt åt 3-4 hundar, men om vi åker på kryssning vilket händer ca. 1 eller två gånger per år, kanske mindre så är det min mamma som kommer och sover över hos oss och tar hand om vovvarna, har också tänkt på hotell, men brukar googla och maila till olika hotell och fråga om man får ta med vovvarna, men oftast när vi åker iväg så campar vi, tältar och vovvarna tycker det är kanon och vi med....Kramar

2012-08-09 @ 15:25:18
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com
Postat av: Mamma

Hahahaha, ja Pernilla, nästa gång kanske de får följa med :) :) :) :) DET vore väl nåt!! :) Kramar i massor

2012-08-10 @ 08:54:55
Postat av: Tina och Polly

Tänkte på Molly idag och hennes allergi. Kom på att övergång till färskfoder eller hemlagad mat kan lindra besväret, trots att allergin inte har något med maten att göra enligt veten. Sedan så C-vitamin kan hjälpa massor (finns i nyponpulver och färsk ananas). Det stärker immunförsvaret vilket behövs vid allergi.

2012-08-11 @ 16:04:45
URL: http://cutiepiepolly.blogspot.se/
Postat av: Maria

Tack för tipsen Tina, är ju själv inne på att torrfoder inte kan vara det bästa. Ska ge henne c-vitamin nu till att börja med. Har även beställt mer Aloe Vera, fast nu en annan sort, fanns både gel och spray. Undrar om det är Aloe Vera-shampot som inte är riktigt bra för henne.

2012-08-11 @ 17:33:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0