Att få som man vill

Tisdag morgon, för mig söndag :)   Ledig dag alltså. Ska förgylla min dag med lite småfix ... det är tvätt som ska tvättas osv. Mitt på dagen ska jag åka in till stan och hämta hundfoder, ska börja med färskfoder nu, det känns kul :)  Ska även kvista in på Rusta och köpa lite småatteraljer.
 
Jo, det här att få som man vill. Jag får tydligen alltid som jag vill :)  Jag ville ha snö, vips så fick jag snö. Jag ville ha lite sol, vips så såg jag solen igår :)  Jag glömde önska att jag vill ha sol varje dag :) :) :)
 
Julpyntade och bytte gardiner i köket igår förresten
 
Nä, nu måste jag ta fart inför dagen! Ha en bra sönd ..... nä, tisdag allihop!! och kom ihåg, om man önskar tillräckligt hårt, så får man nog som man vill :)
Gomorron

Kommentarer
Postat av: Lisbet

När jag hade hund så körde jag med köttkross. Jisses vad mindre hunden sket etc. Men när han blev äldre så blev han hård i magen av det så jag fick blanda ut det men typ havregrynsgröt etc. Han levde i princip 9 år på köttkross. Lite bökigt att ha frys för det och komma ihåg att tina. Men det blev både billigt och praktiskt. Fick blanda det rätt blött för han var dålig att dricka. Hade en Kerry Blue Terrier på slutet.

2012-12-05 @ 08:51:02
URL: http://halsozam.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0