Blod svett och tårar

så brukar det heta ... här är det mest skratt, skratt och jodå, en och annan tår. Ni vet, jag är ju så nedra känslig ... tårarna rinner för allt och inget. Lättrörd ... japp, det är jag det. MEN , jag har även lätt till skratt :)
 
På jobbet får man skratta så man nästan går av på mitten, varje dag, dag efter dag. Är det vanligt? Nej, det tror jag inte. Jag tror inte att jag jobbar på ett vanligt jobb ... jag har mer tur än så. Jag har hamnat på ett jobb där glädjen bubblar helt enkelt. Eller ... det är väl vi som jobbar där som lägger ribban, sätter stämningen, gör atmosfären... så visst, utan kollegorna, och mig själv naturligtvis, för jag känner verkligen att jag är en DEL i det, så skulle det inte vara lika kul. Nu finns även lillebror där, han är BRA, han gör bra ifrån Sig och jag är så himla stolt över honom ... så .... kan det vara annat än BRA ?! Nä .. precis :)
 
håhåå ... mitt hjärta är så lätt så lätt .... Morgonpromenad 35 minuter i djupsnö, så att hundarna skulle få jobba lite ... eller ja, Molly gick ju dikt mot mina hälar, hon vill ha spårat ... men ändå ...   Superkul dag på jobbet, som vanligt, aftonrunda med hundarna, sen en underbar kväll på det. Vad kan man mer önska av livet?  Säger inte Begära, för det kan man inte. Men önska. Jag har fått precis allt vad jag önskat, och mer därtill. Jag fick det bäst. Jag Har det Bäst. Jag lever min dröm.
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0