Fredag 21 December.

För två år sedan, den här tiden, befann jag mig på Gran Canaria med Pernilla och Hannah. Å herregud vilka minnen vi har därifrån ... man kan skratta sig vansinnig på de minnena :) 
 
Idag har vi haft tre julbord på jobbet, och det blev stressigt minst sagt. Mitt på dagen var det sjukt mycket folk, och sanslöst mycket att fixa ... men på något sätt rodde vi ihop det, vi i den Westmanska familjen. Det är fantastiskt när samarbete verkligen FUNGERAR!  Kommunikationen är klockren, allt bara flyter!   Ja Solveig, med facit i hand, att du har haft feber idag, så förstår jag att du kände dig ..... ja .. du vet ... men vi fixade den här dagen åxå :)   Tror att ledordet är TILLSAMMANS :)  Vi hjälps ju åt :) 
 
Snart är det Jul ... men det känns som att jag inte riktigt har uppmärksammat att det inte bara handlar om julbord på jobbet, utan det blir ju även konsekvenser hemmavid om man säger så ... fniss.   På söndag kommer Pernilla och Mattias, Hannah och Robert hit  för en helkväll med Bingolotto och vin. Ska bli fantastiskt roligt. Julafton tar vi nog sovmorgon, sen åker vi till Lappvattnet och Storebror med familj. Där finns åxå Lillebror med familj, och vi ska äta grötlunch ihop :) :) :)    Efter grötlunch åker jag och tjejerna vidare till stan, till Pernilla och Mattias, där vi ska spendera julaftonsmiddag. Jag och vovvarna sover över hos Hannah och Robert.
 
Just nu, skulle en fotmassage sitta riktigt fint, så jag ska ta ett fotbad, och sen ska jag massera fötterna. Älskar mina klackeskor på jobbet, men när man jobbar över, kan det bli lite too much ... fniss ....
 
HOppas DU haft en bra dag, fylld med värda grejer, bra val, glada händelser. Ha en toppenkväll, så hörs vi i morgon :) :) :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0