Hux flux är det December!

Lördag morgon i almanackan. Lördag den första december. Äntligen snöar det :)  och det snöar rätt så rejält åxå. :) Hundarna rejsade som galningar i snön, själv  var jag beredd och påpälsad, stora mössan med öronlapparna, varma handskarna och nya vinterkängorna. Helt underbart!
 
Hemma igen efter morgonrunda, blev det en supergod omelett till frukost, och dessutom nåt annat lite kul - Jag hade på radion. Det har jag inte haft på ... tja ... 3 år? Visst, har provat någon enstaka gång ... men vill helst ha fullständigt tyst. Idag fick jag väl upp nåt frispel, för jag drog igång Radio Västerbotten och lyssnar på Melodikrysset :)   Dansade med dammsugaren till "Bullfest, bullfest hela dan"    :)   Nu ska jag ut med Kelly en sväng, sedan tar jag Paddy en sväng .... sen hinner jag inte mer innan jobbet. Sally och Molly får nöja sig med en kort pinksväng innan jag går på jobbet.
 
Ha en sällsamt underbar Lördag allihop!   
 
Gomorron

Kommentarer
Postat av: Lisbet

Melodikrysset är KULT!

2012-12-05 @ 08:52:51
URL: http://halsozam.com/
Postat av: Maria

Ja, och jag lyssnade på det förut ... har lixom bara tappat bort det i tron om att jag ALLTID vill ha det tyst omkring mig ....

2012-12-05 @ 19:51:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0