Men dra åt helvete din förbannade idiot!

Idag har jag haft en underbar dag! Jovisst, alla andra av mina dagar är åxå underbara, men idag var en Underbar dag :)  Fylld med glädje!
 
Att fylla dagen med nåt värt, som jag ofta skriver ....  och att omge sig med människor som tillför något positivt i sitt liv, det gör skillnad. Det gör en Enorm skillnad. Om man känner sig supersuperlycklig och skrämmande glad för ett ögonblick, så gör minnet av den stunden att man känner sig supersuperlycklig och skrämmande glad, många många gånger .... varje gång man tänker på det blir man lika glad. Visst är det härligt!
 
Efter morgonrundan med hundarna så har de mest legat och avvaktat. Jag har ju sänkt ribban för vad som är acceptabel lägsta nivå för hundarna och även om det ibland sliter i mig att jag gör för lite med dem .... så finns inte mer tid eller ork. I morgon har jag dock planerat att träna dem alla var för sig, och att gå en längre promenad.
 
Nu längtar jag jättemycket efter skoterlederna. Att  få gå skoterleden mot trollberget eller mot bygdeträsk ... å gud så rogivande. Undrar om jag vågar ha Sally lös på skoterleden .... om det kommer en skoter tänker jag .... hon hör dem inte, och hon hör inte att jag ropar .... Nu är skoterförarna här i Bygdsiljum helt otroliga på att visa hänsyn ... men jag kan förstå om jag bidrar till viss irritation om min hund lunkar fram mitt på skoterspåret, omöjlig att köra om eller få kontakt med. Nä, hon får nog lunka i flexit trots allt :)
 
Varför jag valde dagens rubrik?? Jo, det är en test.   fniss
 
Ha en BRA kväll, fyll den med nåt värt !!
 
Goafton

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0