Söndagkväll

Söndagen är nära nog över. Jovisst, klockan är bara halv 8 , men jag är trött och önskar inget hellre än att det är dags att gå isäng. Just nu känns det skit samma om jag vaknar om några få timmar, bara jag får somna. Ska ta ut hundarna på kvällspink ... eller rättare sagt så tar jag en promenad tror jag. Morgonpromenaden blev ju inte så himla lång, även om det inte var kallt. Underkylt regn på glasögonen gjorde ju att jag vid Bastu inte såg så mycket, och då blev det oerhört jobbigt .... Men ikväll kanske det funkar. Skulle ändå vara skönt att ta en prommis innan jag kryper isäng.
 
Den här dagen blev både fantastisk och seg. Det var något för lite att göra på jobbet, för att man skulle få upp andan, det var mer saker utanför jobbet som gjorde dagen till nåt värt, hahahaha,
 
Nu lyssnar jag på Spotify igen. Ni som känner mig vet att det INTE inträffar ofta. Just nu är det ... ja,... vad det nu är ... men en bra låt i alla fall. Kan den inte så väl att jag sjunger med, men ändå. KOmmer det en låt jag kan, då jädrar sjunger jag så att hundbäddarna lyfter från golvet. Sån är jag :)
 
Nä ... nu tar jag en walkabout med hundarna ....
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0