Både skratt och tårar

Det har varit både en utomordentligt härlig dag, med sol och måttliga temperaturer, men även lite smolk i bägaren såhär i slutet på kvällen.

För att ta dagen från början:   Lätt snöfall och lite grått var status när jag gick iväg med hundarna för dagens långpromenad. Temperaturen var den att jag siktade på en långis på skoterleden. Hundarna sprang, det var härligt ute... och hips vips så klarnade det upp och blev alldeles ljuvligt vackert :)   När vi kom hem åt jag lite, tränade en stund med hundarna var för sig, sen tog jag Paddy, dragselen och sparken och sparkade iväg en timme :)  Helt underbart!  Han drog faktiskt lite, och höll sig framför sparken mest hela vägen :) :) :)   Helt perfekt :)

Kellys apport känns rätt stabil nu :)  och Mollys position börjar infinna sig :)  En toppendag med hundarna helt enkelt :)

Kl 18 gick tutan för boxercise-passet..... och det var precis lika jobbigt, svettig och Kul som vanligt. Avslutade med lite yrsel bara.... men det var för att jag deltog i Idioten... fastän jag VISSTE att jag inte kan ta snabba svängar just nu. Nåja... det var inte värre än att jag satte mig ner..... Nu känns det helt ok.... ska inte hålla på att svänga runt så mycket bara. Instruktören skrev till mig nyss och frågade om jag var ok, och det känns superbra att de följer upp :)

Ok... då kommer vi till smolket.

Hannah blev lovad en lägenhet häromdagen.... men nu har det kommit fram att hyresgästen som flyttade ut, inte visste att hyresvärden lovat lägenheten till en annan.... så Hannah och Lukas står utan lägenhet lika förbannat. Trist, minst sagt......

Med detta ska jag och hundarna krypa isäng. I morgon är det fredag och jag ska leka Ica-tant hela dagen :)

HOppas ni haft en bra dag, och att ni fyllt den med något värt.,

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0