Drömmar

Då var det tisdag och jag ska vara ICA-tant idag. Bara någon minusgrad ute och snön ser tung ut. För precis ett år sedan var det -21.

Men oj vad jag har blivit värdelös på att filma träningen med hundarna och lägga in här.  Det är ju evigheter sen märker jag när jag backar i bloggen och läser vad jag haft för mig. Idag lär jag inte göra det, för jag har fullt upp, men kanske i morgon :)

Ikväll är det core, så jag lär väl vara helt slut innan det är läggdags, men i morgon har jag inget inplanerat under dagen. Mer än att försöka få tag på en bil förstås, för på kvällen är det zumba i Burträsk.

Det är inte kul att vara utan bil ....  man blir vingklippt. Måste nog sätta mig och kolla blocket..... få se om jag får tag på något jag har råd med. Kanske måste chansa och köpa en trisslott snart, för om jag får jobb måste jag nästan köpa ny hörapparat .... och det gruvar jag för.

Fy va jobbigt det är när ekonomin är sådan att man inte har råd. Jag Vet att det finns människor som anser att om man inte jobbar, ska man inte ha några pengar alls, så man får väl vara glad att man överhuvudtaget har pengar till hyra och mat.... och det är jag. Jag ÄR glad att jag har till hyra och mat .... och HELT nöjd blir kanske ingen. Fast.... när jag hade både jobb och bil .... då var jag helt genomnöjd.  HELT genomnöjd. Mitt mål är att hamna där igen. Jobb och bil.

Det är drömmen just nu. Jobb och Bil.

Gomorron


Kommentarer
Postat av: Marie

Ja, det är inte lätt med ekonomin och det tar mycket energi när man ska fundera över den hela tiden, men självklart har man rätt till pengar även om man inte jobbar, för man har ju betalat sin a-kassa, och därmed har rätt till pengar.

Sedan finns de dem som inte har betalat a-kassa och varken vill jobba och det är en helt annan sak, så jag håller tummarna att du hittar en billig och bensinsnål bil, men vi köpte begagnad bil på blocket en gång, och det var första och sista gången, då bilen så väldigt fräsch och bra ut på bilden och när vi var där så var de inga större fel på bilen,men sedan gick det ett tag och problemen uppstod, vi ringde upp förra ägaren, han beklagade sig, det var fel på det mesta, vi köpte den för 10.000, och tillslut fick vi nog av denna bil som vi hade i ca. 7-9 månader, och sålde den för 3.500 kr, så våra begagnade bilar som vi har nu är köpta hos bilaffärer, tycker att det är tryggare,och det finns billiga bilar även hos dem bilhandlare som säljer begagnat.... lycka till i ditt bilsökande.ha en bra tisdag. Kram

2012-02-21 @ 19:46:34
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0