oj oj .... :)

Jag är trött, glad.... trött och glad :)

Idag har det snöat i princip oavbrutet. Mycket snö blir det på en hel dags snöande. Men... skit samma, jag har hämtat bilen :) :) :)

Morgonpromenad på skoterspåret med hundarna. Då snöade det faktiskt inte, utan var, inte sol och blå himmel, men uppehåll i alla fall. Fram på dagen drog snöandet igång. Jag lånade en bil och drog iväg till Robertsfors för att kolla in brorsdotterns konstutställning. Tänk... hon är bara 18 (snart 19) och fantastiskt duktig på att måla.

När jag var yngre, höll jag på med teckning mycket. Jag ritade, ritade, ritade, skrev dikter och ritade. Det var mest blyerts, men även kol.  Jag var riktigt bra på det dessutom.... minns inte när jag slutade .... men .. det gjorde jag. Men.. vem vet, jag kanske tar upp det konstnärliga igen :)

Zumba ikväll. Hur kul som helst :)  I morrn blir det en lektion zumba med eleverna på skolan här i bygdsiljum, och det ska åxå bli skoj :) Ser fram emot det :)  På kvällen i morrn är det boxpass, och sen möte med festkommittén ... så... i morrn är det fullt upp.

NU är det dags att krypa isäng. Jag är trött... oj oj så trött jag är.

Hoppas ni haft en bra dag :)

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åååh vad glad jag blir av att läsa att allt verkar ordna upp sig! Det är du värd! Kram!

2012-02-22 @ 22:32:30
URL: http://hannavidmark.blogg.se/
Postat av: Maria

Tack Hanna :) :) :)

Kram!

2012-02-23 @ 08:43:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0