Skit åxå... kan man säga....



Hann i princip bara skriva förra inlägget, så visade Molly att hon inte mådde bra. HOn hade nog fått i sig något olämpligt när vi var ute på promenad... för hon började kräkas. Å herregud va hon spydde. Rätt som det var, såg jag att hon var på väg från rummet ut i hallen, men så spydde hon så det bara sprutade, samtidigt som det sprutade lika mycket där bak. Jag har aldrig varit med om det förut... att det faktiskt sprutar både fram och bak samtidigt .... Lilla gumman....

Konstant torkande av golvet i ett par timmar blev det.... hon hann upp i sängen och kräkas en sväng åxå ....

Det blev ingen träning med Kelly i stan i afton... ville inte lämna Molly som hon mådde....   I afton och ikväll har Molly mest sovit. Hon har inte ens hängt med in i köket fastän jag var i kyl och frys och grejjade, och DET har aldrig någonsin hänt förut. Nu har hon varit uppe en sväng och kollat läget... men gick och la sig igen. Vi ska ut på gården lite tvärt nu, sen kryper vi isäng.

Jag har varit ner och hämtat upp tvätten.... skåptorrt, pyttsan. Jag har provat köra både skåptorrt plus, skåptorrt och varmt program...     jag vill ha ett program som heter KRUTTORRT.  Inte fasen kan man lägga in tvätten i skåpen så som de är nu. Jag kallar det inte skåptorrt... jag kallar det småfuktigt.

Nä, nu är det dags att ta ut hundarna och sen krypa isäng.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0