Tisdag 28:de februari.



Man kan ana att våren är på väg... även om det snöat inatt. :)

MOrgonen drogs igång kl 05.35 när jag fick ett sms av Pernilla: Grattis på namnsdagen mamma! :)  Ok.. jag somnade om ... :)    Det var milt, bara ett par minusgrader, när jag tog hundarna på morgonpromenad på skoterleden. Det var såpass milt att jag klätt mig för mycket.

Mitt på dagen drog jag iväg till Umeå för att umgås med Hannah som var ledig idag. Vi gick i butiker, fikade på NK, plockade upp Hannahs bästa kompis Miranda och stack iväg på Rusta. Jag köpte lite tuggben till hundarna, samt en förlängningssladd och några spot-lampor. Sen drog vi iväg till lägenheten på Ålidhem för att sätta upp gardinupphängningsanordning... och vi kan säga såhär: Till slut var jag tvungen att åka hem. Ska ringa och höra om de överhuvudtaget förstod hur det skulle vara :)

När jag kom hem var det bara att gå ut med hundarna, äta lite soppa, sen iväg på core. Fasen... det är ju så himla kul att hålla i träningarna... jag KAN nog inte sluta :) :) :)   Inom en snar framtid ska vi dra igång- spring tillsammans-grupp....  det blir ÅXÅ kul :) Startade det förra året, och det var superskoj :)

Nu har jag och hundarna hängt i soffan och kollat på tv en stund. Nu ska vi ut, sen ska vi krypa isäng. HOppas ni haft en bra dag, och att ni får sova gott.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0