Full Fart Framåt :)



 Vilken härlig dag :)   Efter morgonrunda, kaffe och frukost, tog jag en 2.5 timmars lång promenad med hundarna. Till största delen gick promenaden på skoterleden. JAg hade egentligen tänkt gå runt trollberget, men när jag kom till Kallbäcken, valde jag att gå över vägen ... jag sjönk nämligen ner vartannat sten, ner till knät .. och det blev lite jobbigt.   När skoterleden korsar Robertsforsvägen tänkte jag ändå att ... äh.. jag provar om leden är hårdare på andra sidan....   så ... jag fortsatte skoterleden. De första 200 metrarna var rätt hårda.. men sen började man trampa igenom igen... ner till knät ... vartannat steg... men av ngn anledning så fortsatte jag ändå :)  När jag, efter MÅNGA om och men, rätt så svettig .. kom fram till vägen... så var den inte plogad. Snopet minst sagt!  Att då promenera ca 500 m oplogat, upp till Robertsforsvägen... det var fanimig jobbigt :)

Kafferast när jag kom hem, och hundarna la sig i soffan och tuggade ben och relaxade.

På aftonskvisten var det dags för en timmes boxersice i Burträsk. Superkul, Superjobbigt :)  Kom hem, tog ut hundarna, duschade, lagade mat, kollade på tv. Nu är det dags att gå isäng. I morgon ska jag vara ICA-tant :) vilket ska bli jättekul :)

Hoppas ni haft en bra torsdag allihop :)

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Fanny

ojojoj nu blir jag ännu mer glad att vi inte har nån snö här! Oh så skönt med lite regn som bara rinner undan! ;) Ha de skoj på jobbet!

2012-01-12 @ 22:56:10
URL: http://livetmedtoby.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0