iPhone in the house.

Idag kom min nya telefon :) Jag har inte förstått mig på så mycket än, men jag klarade av att svara när det ringde i alla fall :) :)


I morse blev ju rundan lite kort, men efter frukosten tog jag Paddy  med på en lite jobbigare promenad. Jag tog skoterleden bort till backen, och eftersom det kommit några dm tung snö under natten, och de inte hunnit pista.... så var det ordenligt jobbigt. Paddy har faktiskt legat i princip hela dagen efter det.... ja.. han sprang ju även offpist, och DÄR var det djupsnö :)

När jag kom hem tog jag ut Kelly och Molly på gården var för sig, och tränade lite lydnad. Oj va Molly gör framsteg :)  och Kelly, la sig till och med i snön!!!  

I övrigt idag.... hmm.... torkat mer lever.....   ja... det var nog det.  

Hörrni.... när man lagat sådär god mat att man lixom aldrig vill att det ska ta slut på tallriken. Man blir sådär lyrisk.... aahhhh...... så blev det till middagen. Jag hade tagit undan lite lever åt mig själv åxå, så jag gjorde en levergryta . Lever, lök, vitkål, grädde. Krydda med vitpeppar. MUMS :)

Nu känns det läge att krypa isäng. Har haft svårt att somna de senaste nätterna.... klockan har varit över 2 .... trodde att när man blir äldre, så somnar man tidigare och tidigare. Eller ja... kan ju hänga ihop med att jag sover hyfsat länge på morgnarna.... så kan det ju faktiskt vara.... nu när jag tänker efter så låter det logiskt :)   Nåja.. på torsdag och fredag får jag ju masa mig upp tidigt, för då ska jag vara i stan kring halv 9.  Lydnadskurs med Kelly ni minns :)



Nä, nu är det kväll här hos oss. Hoppas ni haft en bra dag :)

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0