Taggarna utåt



En del har verkligen taggarna utåt, har ni tänkt på det? Även om man inte gjort dem något, åtminstone inget som de kan säga till en, så har de taggarna utåt i alla fall.  Hur kan det komma sig att en del inte vågar tala om för människor som de dissar, VARFÖR de dissar? Eller är det bara så enkelt att det lixom inte finns några hållbara argument? De bara känner sig sämre, inte för att någon gjort dem något, utan för att de själva i sin egen skalle är mindre värda på nåt vridet sätt? Jag vet inte svaret, men jag är ganska nyfiken.

Visst har jag fel ibland... självklart. Visst har jag gjort människor illa... Men jag har bett om ursäkt i de fall jag förstår att jag gjort någon illa. När någon ber Mig om ursäkt, så förlåter jag... men det är ytterst sällan någon verkligen erkänner och inser att de gjort fel.... av någon anledning.

Nåja   över till det positiva :)

Dagen började med en kort runda med hundarna, sen iväg på spinning. Det blev ett bra pass tror jag. Sen förbi apoteket och hämta ut medicin för 1100 kr. Det sved kan jag säga. När jag kom hem tog jag hundarna och gick på skoterleden en timme. Det var faktiskt lite hurvigt idag.... kändes lite kallare än de -10 som termometern visade....  men det var härligt ändå.

Efter promenad var det dags att försöka få ihop artikeln kring helgens slalomtävling i backen... och det visade sig vara mer jobb än jag från början hade trott. Nåja... jag har mailat iväg det nu, få ser hur det går.... om det blir tvärstopp på redaktionen eller om de släpper igenom det....   Många timmars jobb var det i alla fall...

Efter detta så kände jag mig helt urlakad... men fick så otroligt mycket energi när Pernilla ringde med goda nyheter. Hon var så glad, och JAG blev så glad att jag grät. Eftersom inget är helt spikat så kan jag inte säga vad det handlar om... men det känns jättebra i alla fall.

Har även pratat med Hannah ikväll. HOppas för guds skull att hon och Lukas får tag på en lägenhet i Umeå snart....

Nu ska jag ta ut hundarna för sista pinket, sen blir det sängen. Jag har haft en fantastisk dag, hoppas att du åxå haft det! :)

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0