En härlig dag är slut.

Åh vilken härlig dag jag har haft! Efter morgonpink med hundarna på gården och tre koppar kaffe, tog jag Paddy och Sally på en härlig promenad runt byn. Det regnade inte, men det var lixom så regnfyllt i luften att glasögonen smäckade igen, och tröjan blev blöt.... själv blev jag svettig. När jag kom hem tog jag Kelly och Molly och gick elljusspåret .... vi var inte ensamma precis ... det var ett par tusen mygg åxå :)  Jag var blöt upp till knäna när vi kom tillbaka men ... va fasen spelar det för roll? Vi hade en härlig promenad .... tränade lite olika saker ... lite balansövningar osv.   Ja, hundarna då ... inte jag :)
 
Jag kan förstå om många tycker att en sån här dag är dålig om man tänker: sommardag. Men ... har man någonsin fått någon garanti för att sommardagar ska vara soliga och varma? Det är som att, om sommardagar är regniga och grå .... då har man rätt att vara sur, grinig, bitter ... och har INGEN anledning att vara glad och försöka fylla dagen med nåt bra. Om en sommardag är kall och grå ... då är det inte SOMMAR .... men ... det är ingen som lovat att sommaren ska vara varm alla dagar .... Och det GÅR att ha roligt även om det är grått :) :) :)
 
Jo jag vet, DU tycker inte det ... Du vill ha sol och varmt ... och jag unnar dig det.... men FÖRSÖK att göra nåt positivt även av de grå dagarna, så att de här dagarna inte är förgäves. Tiden är begränsad ... för många är den mer begränsad än man kan tro .....
 
HOppas att ni kunnat fylla dagen med nåt värt, ÄVEN om det inte varit sol och varmt.
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Marie

Jo, det är många som tycker att sommaren är dålig, att den regnar bort , men jag tycker denna sommar är underbar, det gör mig inget om det är en mulen dag, det är ändå varmt och skönt ute, vi hade väldigt mulet här vid husvagnen på förmiddagen, så vi pysslade ute och gjorde saker och ting klara. På eftermiddagen så blev det blå himmel och sol.....visst blir man glad av fint väder och sol, men förut var jag så beroende av väder, men det är jag inte idag, utan jag ser varje ny dag som en gåva, och är tacksam för varje ny dag, oavsett om det regnar eller är sol. Kram på dig!

2012-07-11 @ 22:42:24
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0