Glädje trots allt.

Igår, den 21:a var en dag jag skulle uppmärksamma. Dessvärre trodde jag att det var den 20:de igår, och trodde således att den 21:a var idag.
 
Igår var det precis ett år sedan jag lät Ziggy somna in. Det är både smärtsamt och befriande att tänka på det. Smärtsamt att han inte fick må bra och leva vidare, befriande att veta att han inte behövde lida och inte jagas av demoner. Matte tänker på dig Ziggy, även om du inte finns med oss längre. <3
 
Morgonpromenad runt byn i trevligt promenadväder, dvs 14 grader :)   Nä, jag hånflinar INTE åt er som vill ha jättevarmt .. men jag var glad över att det var bra promenadtemp. Efter promenad blev det frukost, dusch och sen jobb på allra roligaste jobbet. Jag VET att jag upprepar mig hela tiden, men det är UNDERBART att få gå till jobbet med ett leende, och verkligen TRIVAS. Jag måste säga det igen: TRIVAS. Sådärja, då hade jag sagt det två gånger ifall det var någon som inte förstod det första gången :)
 
Efter jobbet, en kort promenad med hundarna, sen tränade jag ett pass med Kelly, och fick återigen hjälp av Karina. Vi gick igenom lydnadsklass 1 och jag känner nu att jag ändrat mig igen. Jag SKA tävla i lydnad med Kelly  :) 
 
Efter lydnadspasset, hem, ner i tvättstugan, lite småfippel, sen iväg på jobbet igen för städpasset jag ville ta ikväll :)  Man ska lära sig ALLT på jobbet, inte BARA det som försiggår på dagtid :)  Efter kvällspasset har jag inte gjort mer ... och ska inte göra heller.
 
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej, tråkigt att behöva ta farväl av sin älskade vän, det är det smärtsamma med att ha djur, men som du säger han har det bra nu och han hade det bra med dig, en finare hundägare får man leta efter...så skickar dig lite kramar ...

2012-07-22 @ 21:54:09
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0