Kära Kusin :)

Idag, Måndag, har jag varit ledig.  Vädret har varit .... märkligt. Inte så varmt, och ingen sol, men klibbigt och svettigt på nåt sätt. Inte behagligt i alla fall.   Efter morgonrundan med hundarna blev det frukost och sen inväntade jag min kära Kusin Lena från Umeå. Hon drog på Mc-turné idag. Först åkte hon till min lillebror Rolle i Robertsfors, och sen skulle hon till mig. Jo jag vet att jag bor lite avsides, bevisligen ... för hon körde lite vilse innan hon hittade hit : :) Men det bjöd mest på skratt :)
 
Vi var båda vrålhungriga när hon kom, så vi traskade över vägen till mitt jobb, Westmans café och bar, för att inmundiga en lunch. Supergott var det !!  Efter maten gick vi hem, bytte om lite, och gav oss iväg upp till slalombackan så att hundarna fick springa lite. När vi skulle gå hem började det regna ... men inte alltför hårt... men visst blev man blöt :)
 
Efter en stunds surr så var det dags för min kära kusin att grensla hojen och dra hemåt. Det var verkligen superkul att du kom Lena, och jag tror inte att jag någonsin riktigt visat dig min uppskattning för allt du ställt upp för mig. Den tanken slog mig när du åkt hem. Förlåt för det, och jag har för avsikt att fortsättningsvis ge dig den uppskattning du så väl förtjänar.
 
Nu är det läggdags här ... ska bara ut med hundarna för kvällspinket. En jättebra dag når sitt slut. Hoppas att du åxå njutit av din dag!
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0