Plötslig trötthet

Igårkväll ...... hade planerat att skriva ett riktigt innehållsrikt blogginlägg .... men jag drabbades av plötslig trötthet, precis som så många kvällar tidigare ... så jag hann inte skriva, utan var tvungen att skyndsamt ta ut hundarna innan jag kröp isäng.
 
Jag var i alla fall ledig igår. Började dagen med en promenad med vovvarna, efter kaffet vill säga. Efter promenaden blev det tvätt och renbäddning, både i sängen och i bilen hos hundarna :)  Mollys allergi verkar bli värre igen, och jag vet inte om sprutorna hon får en gång i månaden, hjälper så värst mycket.
 
 
En kort träningsstund med Sally härutanför mitt på dagen, sen var jag över på Westmans och skrev för tidningen. Mats Eriksson, momspromenaden, var där så jag skrev en artikel kring det.  Har skickat in artikeln också, men när jag läser igenom den själv, så skrev jag den inte bra. Skit åxå ....
 
Efter DET så blev det en prommis med hundarna igen, och sen .... tja ... så hände inte så mycket mer vad jag minns.
 
Idag jobbar jag 11-16. Det regnar. Har varit på en kort morgonrunda med hundarna, ska ta en längre sväng med dem innan jag går till jobbet.
 
Ha en bra dag allihop!
Gomorron

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0