Sol och sommar

Idag har det varit sol och varmt ... fast inte FÖR varmt, lustigt nog. Inga långa raska promenader, men det gick vara ute i alla fall :)
 
På förmiddagen tog jag ut Sally på en egen promenad. Hon är ljuvlig att gå med. Stannade och gjorde några sitt-övningar på vägen, och tränade lite sitt-sitt kvar, samt inkallning när jag kom hem på gården igen. Kelly har fått sig två träningspass härute idag och hon blev överlycklig. Först ett pass tillsammans med Molly, där jag vill träna dem att jobba bredvid varandra ... kul men svårt :)   Sen tog jag ut Kelly ensam en sväng ... sist Paddy.
 
Eftermiddagsrundan blev bort till Martinsons och hem igen ... i väldigt sakta mak.
 
Har tvättat och hängt ut tvätten idag .... måste nog bädda rent i sängen även om det är nygjort ... det luktar ju så himla gott :)
 
I morgon jobbar jag 13-20 ... så lång dag brukar jag inte ha. Det verkar ska bli RIKTIGT varmt i morgon .... vilket är lite både och, för inne på bästa jobbet har det en tendens till att bli bastu-varmt, även om det inte är så himla varmt ute.   I morgonkväll är det semesterpub med liveband på jobbet. Själv går jag hem, går ut med hundarna, och förmodligen slocknar rätt snabbt ... är min gissning alltså, men vi får se :)
 
NU ska jag i alla fall strax gå isäng. Hoppas ni haft en bra dag!
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0