Tisdag. Ledig. Tränat

Den här dagen var ju både rolig och inte. Det började med morgonrunda ... Eller om vi ska förkorta det hela så var allt perfekt fram till eftermiddagsrundan. Jag gick med hundarna, varmt var det .... tänkte gå milen, men när jag kommit bara en liten bit så började det regna. Nåja, ingen fara bli lite blöt när det är varmt ... saken är bara den att det började STÖRTREGNA. Det fanns lixom ingen hejd på störtregnet. Herregud, det var som att varje regndroppe var en hel kaffekopp fylld med vatten. Trodde inte det var sant! Efter någon timme var det sol igen, men tänkte att det var nog bäst att ta gummistövlarna på när det var dags för rallylydnad. Saken var bara den att i Burträsk, där hundklubben ligger och rallylydnaden äger rum, där hade det inte regnat ALLS :)  Så, kvällens kurs genomgicks i fantastiskt väder :) :)
 
I övrigt den här dagen, har jag tränat med Kelly med stora framsteg. Ställandet funkar, utan att jag vänder på huvudet ... vilket Karina SA att jag inte behövde, vända på huvudet alltså .... och hon hade rätt.
 
En kort sväng i mitt supersöta gym blev det, men inte alls länge ...
 
Nu, innan det är läggdags tänkte jag skriva en rad om det här med vänner. Vänner på facebook, gamla vänner, eller rättare sagt gamla bekanta, som man kanske inte ens var vänner med. Ibland är vänskap stark. Ibland finns känslor som inte funnits tidigare, och gud vet vad som gör att man engagerar sig ... men ibland gör man det. Just nu går mina tankar till dig/er. Du vet vem jag menar. Oj vad jag känner med dig!
 
Nu är det sängdags här. I morgon ska jag åka till stan och umgås med Pernilla och Hannah :) :) :) :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0