Då var det fredag igen . Dessutom är dagen i det närmaste slut!



Kort morgonrunda med hundarna, kaffe, längre runda, sen jobb ett par timmar på bästa och roligaste jobbet. Hem, ännu längre runda med hundarna :)   Tvättstuga, middag, lets dance på tv .... och hips vips är dagen slut.

Man kan alltså beskriva en dag i två meningar, men faktum är ju att den innehållit massor. Massor med tankar, små händelser, smågrejer, telefonsamtal, planering mm. Skulle man försöka redogöra för ALLT så skulle inlägget bli fasansfullt långt . Ibland kan man behöva bli påmind om att en dag faktiskt innehåller massor med småsaker ... så att man inte fastnar i tanken om att den dag som gått, inte innehöll direkt nånting.  Hur fort dagen än gått, så har man lärt sig nåt nytt :)   Jag har tex börjat klicka in påfågelshanen på Westmans ... hur coolt är inte det?! :)

I morgon har jag en del planerat ... ska följa en happening för att skriva en artikel i tidningen, sen jobba ett par timmar. Hoppas naturligtvis hinna träna hundarna åxå, samt givetvis några promenader. SKULLE det finnas någon stund över så tänkte jag gå ner i mitt supersöta lilla gym och träna lite. 

NU är jag på väg isäng. Det blev kanonväder här på kvällskvisten ... det verkar ha slutat blåsa, och det blev klar himmel. På många håll har det regnat idag, men inte här. Inte som jag märkt av i alla fall. Jag ska ta ut hundarna nu, göra mig klar ... sen se resultatet från lets dance... sen är det gonatt. Hoppas ni haft en bra dag.

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0