Dagen före midsommarafton.

I morse lärde jag mig varför man firar midsommar. Det är helt enkelt därför att det är Mitt emellan julafton.
 
Idag skulle Hannah komma. Vi skulle äta lunch på Westmans, umgås, promenera med hundarna ... osv. Blev det så? Nää ....   Hannas mycket älskade sambo Lukas, hade stoppat på sig bilnycklarna, PLUS extranyckeln till bilen när han drog iväg till jobbet i morse ... så när Hannah skulle starta bilen ... så fanns inga nycklar ... fniss. Jag tog helt sonika och åkte iväg till stan och umgicks med Hannah där istället :) Vi shoppade, åt lunch .. sen åkte vi till lägenheten för kaffe. Efter det så packade jag in lille Milo i bilen och åkte hem. Milo ska vara här över midsommar :)
 
Idag fick jag bekräftat att om man uttalar sig på ett sätt som inte faller gemene man i smaken ... då utesluts man från gemenskapen. Eller rättare sagt: Det framförs på ett, enligt dem, smidigt sätt, att man inte är önskvärd i gruppen längre. Tja ... är mina åsikter och mitt tyckande inte önskvärt så löns det inte att framföra dem. Det är ju så , sanningen kan vara ack så smärtsam och oönskad ... men den är lika förbannat sann :) :) :)   Nåja, jag deppar inte ihop ... inser bara att vissa forum inte är beredda på sanningen, sen är det inte mer med det.
 
Det här med sanning och ärlighet .... det är lite .... känsligt har jag märkt. ALLTFÖR mycket sanning ... Alltför KRASS sanning ... är inte bra. Den är inte önskvärd. Det är för jobbigt och i många avseenden för Negativt. Det är inte bra. Sanning ska vara Ljus, Mild, Positiv, Glad,  ... annars är den inte önskvärd. Eller rättare sagt, då är det inte sanning, utan dömande uttalanden. Jag vet, det är lite sjukt ....
 
Nä... jag tror jag ska ta ut hundarna istället ... sen gå isäng. Det funkar alltid.
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, du Maria, visst är det konstigt och märkvärdigt att det som faktiskt är på riktigt inte ska gå att säga rätt ut....jo..om det är BRA saker kanske..

Ha det gott!

2012-06-28 @ 20:03:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0