Det blev morgon den sjunde dagen ...

.. och han tyckte att det behövdes lite regn över sin skapelse. Så han lät det regna.

Eller ... ska jag vara helt ärlig så vet jag inte om det regnade i morse. Jag vaknade ca 5 i 10, och det är väl förmiddag :)  men det regnar Nu i alla fall.  Det ser däremot ut som att det ska kunna spricka upp senare under dagen, och i morrn verkar det ska vara sol och varmt. Härligt för skolbarnen som har sommarlov, härligt även för de som nu har semester ... Visst är det härligt även för oss andra, men kanske inte lika viktigt. Inte för mig i alla fall. Mitt humör är inte sådär överdrivet väderstyrt ...  Ja, alla andra blir gladare när det är sol det är väl den största skillnaden :)

Det blir regnstass på, och en promenad med Sally, hon är helt obesvärad av regnet i motsats till mina andra tre. Det blir alltså en perfekt tränaSallyutomhusdag.  Under gårdagens promenad med henne, la jag in lite sitt och liggövningar efter vägen, och det satt klockrent. Ska lägga in film senare, har inte flyttat den från kameran än.

Kelly har mindre ont, fick öka dosen smärtstillande och nu verkar hon nästan obesvärad. Det kliar i såret naturligtvis, men hon tar det med ro. Hon har lärt sig hantera tratten bra åxå, men eftersom hon är så liten så måste hon verkligen hålla huvudet högt när hon går, annars skrapar hon i backen.

Nä, in och fylla på kaffekoppen, sen ut :)   Ha en toppenbra Söndag allihop och fyll den med nåt värt!!

Gomorr ..... Goförmiddag :)

Kommentarer
Postat av: Marie

Ja, här regnade det hela lördagen, och blev uppehåll igår kväll och blå himmel och idag har det bara öst ner.

Vad skönt att det går bra med tratten ute, när någon av våra hundar har haft tratt så har jag alltid tagit bort den när vi ska ut, för att de ska kunna utforska och nosa, och satt på den igen när vi kommit in, för jag har tyckt att tratten drar i marken när vi har varit ute...men skönt att det har gått bra med tratten hos er

2012-06-17 @ 13:25:48
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0