Det kliar!!



Har precis kommit in från en härligt vacker kvällspromenad , men jädrar va mygg det var !! Det är vindstilla, så direkt man stannade av, kom de i stora flockar!  Nu kliar det !!

På tal om att klia. Molly har blivit röd igen, och har börjat klia och slicka på tassarna väldigt mycket. Fasar för att hyposens. behandlingen inte ger tillräckligt resultat. Ska bada henne några gånger med specialschampot, och spraya friskt med kortisonsprayen, för att se om det ger med sig ... hoppas det.

Den här dagen har i övrigt varit kanonbra. På morgonen (ok, förmiddagen) gick jag runt byn med Sally och Paddy, sen tog jag ut Kelly och Molly på en runda. På eftermiddagens hundträff tog jag Molly med mig och tränade lite av varje. Hon har lika stort fokus och lika bra kontakt som Kelly har, och det är superkul !! :)

En gemensam runda blev det innan maten, och en gemensam runda nu på kvällen. Nu är det läggdags här, efter att ha summerat ihop dagen. Känns lite fel tryck i skallen, hoppas det ger sig å det snaraste. Ska mata i mig kvällsdosen tabletter få se ...  I morrn hörs det ska bli sol och varmt. Dagens småregnande och grå väder byttes ju mot klarblå himmel och sol såhär på kvällningen.... det har säkert kläckts två babiljarder mygg bara nu i afton.

Hoppas ni åxå haft en bra dag! :)

Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0