Jadu Paddy, jag är jättetrött jag åxå.



Det här blev en bra fredag, även om jag inte orkade alla punkter jag hade satt upp för dagen. Stina blev tvingad att ha sitt studentkalas utan min närvaro. Krafterna räckte till att jobba, vilket jag är ofantligt glad över :)  samt en runda med hundarna. Sen räckte inte krafterna till så mycket mer. Jag är nöjd !

Jag tänker, det här med jobb, eller det behöver inte vara jobb heller, utan överhuvudtaget. Tänk så himla bra det känns när någon tycker att man är Bra!  Att någon överhuvudtaget bryr sig om att säga: Gud va bra du är .... eller: Va bra att du är här ...     Tänk så mycket det kan göra, när någon lägger sina händer på ens axlar och frågar: Hur går det?  Hur mår du?   Att bli uppmärksammad känns nog tusan så bra för ALLA, och JAG får höra det varje dag jag går på mitt jobb. VARJE DAG.   Mina chefer, tre till antalet är fantastiska på att uppmärksamma och berömma. Mina arbetskamrater åxå. DET gör att det är så himla kul att gå till jobbet. DET plus att det är ett arbete jag verkligen gillar. Jag trivs. Jag TRIVS.

Att visa varandra uppskattning .... att ge beröm .... att uppmärksamma varandra. DET är något som alla växer av. Växer och mår Bra av, blir gladare av ... fungerar bättre av.   Och de dagar man fungerar sämre, och MÅR sämre .... så blir man ändå GLADARE av att bli uppskattad.

Nu gjorde Sverige Mål, och det blir man åxå glad av :) :)

Hoppas ni haft en bra dag!

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Marie

Ja, visst är det härligt att få uppskattning, själv får jag det inte varje dag, men då och då ,och visst växer man och man får ett leende på läpparna att någon ser dig, och ser det du gör....det är härligt, kul med underbara chefer som ger feedback och beröm och visst är hundar glädjespridare i alla lägen...mitt liv utan hundar skulle vara väldigt tomt...Kramar till dig, och tack för att du tyckte om min balkong...älskar blommor...blommor är en utav sakerna som får mig att må bra här i livet, det är terapi för mig att pyssla om dem

2012-06-16 @ 16:43:00
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0