Juni är slut??

Vart tog månaden Juni vägen egentligen?  Det gick snabbt!
 
Idag har det regnat hela dagen. I morse när jag klev upp, regnade det rejält, så morgonrundan med hundarna blev väldigt kort. Efter den korta promenaden blev det städning, frukost, tvätt, och sen iväg på Roligaste och Bästa Jobbet :)
 
Efter jobbet blev det en 40 minuters promenad i lätt duggregn .... Hundarna fick rejsa loss, vilket uppskattades. Kvällen har gått i lugnets tecken ... vi har slappat i soffan helt enkelt. Mer finns inte att säga om dagen. :)
 
Gokväll

Kommentarer
Postat av: Gunilla Lindahl

Ja du Maria...tråkigt detta att en liten oskyldig rad tydligen kan misstolkas ....nästan bli till "åtlöje"...
det var tänkt som en vänligt sinnad "tanke", en kommentar till ett fint foto,
var ämnat åt hundarna och deras självklara val....flocken... !
Men nu är jag "färdigskolad" tog ett tag, visst lite trög på gamla dar......" ajabaja...moppsa inte upp dig GILLA ...tänk på vad och hur du gillar,passa dig för att ha åsikter som lätt kan förvrängas...men ett vet jag bestämt, vill inte tillhöra det lierade "gillagänget".

,Förövrigt håller jag med och citerar din kollega Jennie Wiljebrand, en mycket bra och passande krönika i Mellanbygd:

Citat: -"frågan är vad som händer med våra hjärnor när vi dagligen matar dem med lika ytlig som kortsiktig bekräftelse...










olkas...att en vänligt medad kommentar kan

2012-07-01 @ 15:32:57
Postat av: Maria

Men Gilla, det var verkligen inte meningen att du ska känna att det misstolkas!! Vaför kallar du det att "moppsa upp dig" ? På vilket sätt har dina åsikter förvrängts? Det låter inte alls bra, och jag hoppas verkligen att du inte menar att JAG förvrängt det du sagt.

JAg tar upp funderingar i bloggen, som jag faktiskt funderar på, oavsett vem som sagt det eller inte. Nu var det ju din fb-vän som hade meningen du syftar på, i sin logg vad jag förstår? Varför får man inte ifrågasätta sådana meningar? Eller rättare sagt: Fundera kring innebörden? Det innebär INTE att jag tycker att du är vare sig ytlig eller nåt annat negativt, utan jag funderar kring citatet som skrevs. Det är väl viktigt att kunna uttrycka både åsikter och funderingar kring saker man hör?

I efterföljande kommentar skrev du ju det jag även tog upp i bloggen, om att det är positivt att tillhöra en "grupp" , och som du ser här i bloggen så håller jag helt med om det!

Jag ber om ursäkt om jag på något sätt sårat dig genom att ta upp funderingar kring det citatet.

2012-07-02 @ 12:10:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0