Kelly- solfångare och glädjespridare.



Det här med att morgonstund har guld i mun .... det stämmer nog, men idag nöjde jag mig med silver, för jag vaknade inte förrän 9.15 :)   Kroppen känns som om jag vore överkörd av ett tåg .... så jag ska ta det väldigt väldigt lugnt de här dagarna när jag är ledig, fram till onsdag närmare bestämt.  Jag ska njuta av hundarna, och speciellt Kelly.  Snart ska vi ta en promenad, bara hon och jag.

Jag blir lika glad varje kväll jag lägger mig, för hon kommer direkt och kryper ihop nära mig och lägger huvudet  på min axel. Jag brukar kunna läsa ändå, men det gör jag inte nu under 10 dagar, för tratten är i vägen. Ingen fara, jag hinner läsa sedan, när tratten är borta. Vaknar fortfarande varje gång hon ska lägga sig närmare, det kan vara att jag vridit på mig lite, eller hon satt sig upp för att sträcka på sig .... och tratten, den skrapar i mitt ansikte ... Lilla gumman.

Sally har börjat haja att här i Sweden sover vi i sängen allihop :)    Nu är det såhär: Kelly tar ju bara upp en liten plats vid mitt ansikte. Molly tar en liten plats vid mina knäveck, Paddy tar en ytterst liten plats vid mina fötter, det är otroligt hur liten han blir när han kurar ihop sig. SALLY, HON tar upp plats som en hel människa när hon ligger i sängen. Ska hon klämma ner sig i bädden nedanför så blir hon, ja inte liten ... men ihopkurad i alla fall. När hon kommer upp i sängen så brer hon ut sig både på längden och bredden, hahahaha  .. härliga hund



Det är förresten inte BARA Kelly som är glädjespridare här på Robertsforsvägen. De andra hundarna sprider åxå enorm glädje.

Nu ska jag dricka ur tredje koppen, sen ta en sväng med Kelly. Övriga planer ramlar väl in under dagen allteftersom. Jag ska njuta av varje ögonblick och verkligen suga ur det mesta ur varje stund. Gör det du åxå vettja! Dagen kommer, som bekant, Aldrig igen.

Gomorron.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0