Söndag ... visst är det söndag?

Ok, dagarna flyter ihop lite ... man vet knappt vilken dag det är när man jobbar helg ... men jag tror mig veta helt säkert att det är söndag :)
 
Det har varit en fantastisk midsommarhelg ! Snudd på absurt fantastisk :)  Det har varit så mycket folk på Westmans, det har varit så mycket sol, det har varit så mycket att göra ... och det har varit, som man säger, GALET roligt :)      Kan däremot säga att om helgen varat en dag till .... då hade jag nog inte orkat.
 
 
Sånhär utsikt från altanen, har jag på jobbet.  Jag har inte bara världens bästa barn, världens bästa hundar, världens bästa liv och världens bästa vänner. Jag har även Världens Bästa jobb och Världens Bästa chefer. Så är det! PUNKT !
 
Slutade jobba kl 17, gick hem, bytte om, tog hundarna på en timmes promenad. Jag hann bara hem med hundarna så kom Pernilla och Mattias, Hannah och Lukas. Vi gick över på världens bästa Westmans och åt middag. Vi satt ute på altanen och slogs med myggen :)  Maten, fantastisk! Lukas och Mattias tryckte i sig var sin Dolly-burgare, och de NJÖT!! :) 
 
Nu är jag ledig Måndag och tisdag. HOppas slippa regn, för jag vill vara ute och träna hundarna :)  Ska gå och köpa blod i morrn så att jag kan lägga lite spår till exempel.  Jag visade upp lite av hundarnas kunskaper för ungdomarna innan de åkte, och OJ vad de var på hugget !! De VILL verkligen jobba!  Eller ... Paddy kanske inte visade lika stor iver som de andra ... men ändå :)
 
Oj va trött jag är! Men det är lite skönt att sitta uppe lite sent, även om jag är så trött så att ögonen svider ... när man är ledig i morrn och kan sova PRECIS hur länge som helst :) :) :)
 
HOppas ni kunnat fylla dagen med nåt värt. DET har JAG i alla fall gjort :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0