Söndagkväll.

Dagarna går lite i varandra känns det som .... man vet knappt om det är helg eller vecka :)  Inte för att det spelar sådär jättestor roll faktiskt.

Efter morgonpromenad med hundarna och frukost, var det dags att klacka iväg på jobbet. Jag jobbade 12-16 och det var precis lika roligt som vanligt. Det är fantastiskt att kunna gå iväg på jobbet och verkligen trivas :)

Efter jobbet blev det en 45 minuters promenad med hundarna. Jag gick upp till sandgropen som ligger mitt över vägen från fotbollsplanen. Där fick hundarna (minus Sally) springa upp och ner några gånger. Lite godissök på det sen var vi redo att gå hem ... fast precis när vi skulle gå, så hittade Molly ett stort stycke stinkande kött. Herregud så vämjeligt! Jag undrar verkligen vad det var för slags kött, och framför allt, varför det låg mitt i sandgropen!  Som tur var så släppte hon på kommando "lämna" . Jag blev nästan förvånad att hon faktiskt lämnade, men glad blev jag i alla fall :)

LIte mat och sen slappa i soffan, så har kvällen sett ut här. Ska ta ut hundarna en sista sväng nu för natten, sen kojar vi.

Sally. .... När hon sover gott ..... så har hon ingen lust att gå ut. De andra blir ju överlyckliga när jag säger: ska vi gå ut, eller när jag tar fram Paddys koppel ... Kelly och Molly går ju oftast utan ... Men Sally ..... hon ligger gärna kvar i soffan och trynar.  Jag kan gå till soffan, ta på henne kopplet .... och hon gäspar och vill helst ligga kvar. Ofta får jag lyfta ner henne från soffan och lixom ställa henne på benen .... och sen locka henne till ytterdörren. Pigg och yster unghund??   Ja, eller hur!!

Hoppas ni haft en bra dag, Det har jag :) :) :)

Gokväll

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej, tusen tack för din kommentar på bloggen, ja vi får hoppas på lite värme nu och solen är ju framme, hoppas att du får en fin dag.

2012-06-11 @ 08:45:13
URL: http://mariesvovvar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0