Torsdagsbön

En härlig, rolig, bra, innehållsrik Torsdag är slut. Den började, som alla andra dagar, med 3 koppar kaffe och efter det en morgonpromenad med hundarna. 40 minuter senare var det frukost. LIte fippel och pyssel senare var det dags att kamma till håret och gå på bästa jobbet. Som vanligt, var det kul på jobbet. Tänk så härligt det är att gå på jobbet och ha KUL :) och att trivas med arbetsuppgifterna. Toppen !!!
 
Efter jobbet blev det ut med hundarna, sen iväg och hämta Milo. Jag mötte upp Hannah och Lukas i Sikeå, för de är på väg till Höljes där de ska spendera helgen. Väl hemma gick jag över på jobbet och stötte och blötte några ideér, sen hem igen.
 
Ikväll var det möte på hundklubben, och min intention var att åka dit. MEN, När jag kom hem så kände jag verkligen att det var att töja på gränserna alldeles för mycket. Ta medicin och hålla mig väldigt lugn, kändes som den vettigaste saken att göra. Träna? Springa? .... Det måste vänta tills jag mår bättre helt enkelt. Mår jag dåligt över det?, klättrar jag på väggarna? Får träningsabstinens? Dåligt samvete?
- Nej..... Svaret är Nej på alla punkter. Just nu ligger prio på att fixa jobbet och hundarna. Vardagen helt enkelt. Att jag sen inte har ork, kraft eller hälsa nog att träna eller springa just nu ... det är skit desamma. Tids nog kommer orken tillbaka... och DÅ ska jag både springa och träna :)  Som jag gjort de senaste x antal åren - träna när jag orkar, vila när jag inte orkar. Inte så komplicerat egentligen.
 
Varför komplicera saker och ting ?  :)
NÄ, nu ska jag göra det ännu lättare för mig. Jag tar ut hundarna, sen går jag isäng :)
 
Gokväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0